Call Of Duty: Infinite Warfare Double XP Weekend Now Live

Po minulotýždňovom zdvojnásobení podpory XP pre bujarých Zombies v režime Spaceland oznámil vývojár Infinity Ward plány na usporiadanie dvojitého víkendu XP pre Call of Duty: Infinite Warfare od dnes 18. novembra.

Ak bude pokračovať až do pondelka 21. novembra do 10:00 PT / 13:00 ET, udalosť sa bude vzťahovať na bežné skúsenostné body aj na skúsenosti so zbraňami pre multiplayerový režim strelca. Ak chcete chytiť najnovšie Infinite Warfare S budúcimi aktualizáciami, plánmi eSports a ďalšími informáciami, spoločnosť Infinity Ward v súčasnosti hostí a Škubnutie priamy prenos, keď hovoríme, ktorý sa začal o 11:00 PT / 14:00 ET. O tom, ako dlho bude prezentácia trvať, zatiaľ nehovoríme. Ak ste však rýchli, mali by ste byť schopní stihnúť časť akcie.



Je tiež potrebné poznamenať, že Infinity Ward práve vylepšuje zoznamy skladieb strelca, pričom Infected je dočasne stiahnutý, aby vývojársky tím mohol vykonať určité úpravy. A čo viac, slamený prieskum Twitter sa pýta používateľov, aký režim by chceli zahrnúť do zoznamu skladieb Hardcore: Hardcore Defender, Hardcore Frontline, Hardcore Kill Confirmed a Hardcore Free-for-All.



Call of Duty: Infinite Warfare spustené pre všetky platformy pred dvoma týždňami. Naše hodnotenie ukázalo, že sci-fi strieľačka Infinity Ward je osvedčenou zvukovou iteráciou Call of Duty formát, aj keď v určitých kategóriách dôjde ku krátkosti. Pokiaľ však ide o tento víkend, povedzte nám, zúčastníte sa dvojitého podujatia XP? Pamätajte, že to potrvá do pondelka 21. novembra a stále je čas vstúpiť do našej Infinite Warfare Súťaž, ak si hru ešte nevšimnete.

kód



Zdroj: Twitter